• Ring til os: +45 30129067
  • mail@scantune.dk

Scantune er sat i verden for at optimere din køreglæde.
Vi har lavet tuning og motoroptimeringer siden 1984 full-time og er dermed det mest erfarne firma i vor branche. I skrivende stund er vi 4 ansatte, der fokuserer 100% på at give dig en god oplevelse når du besøger os. Vi råder over Danmarks mest avancerede testcenter med rullefelt til både 4WD og 2WD biler, state-of-the-art motoranalyse, samt programmeringsudstyr til motorcomputere. Vi er mekanikere og ikke købmænd og motoroptimering er en nichebranche der kræver stor teknisk indsigt, så vi har kun proffesionelt uddannet personale med stor erfaring.
Vi tilbyder motoroptimering i form af analyse, motorrensning, test og tuning.

Per Mai

Indehaver / Tunings spicalist

Startede som selvstændig mekaniker med rullefelt i 1984 med speciale i tuning og trimning af biler, til motorsport og hverdagsbrug, samt mangeårig konsulent for Jyllands-posten's motorbrevkasse. Siden er der gået mange tusinde biler gennem hænderne og i en periode foregik det i Australien hvor der blev bygget ekstreme racermotorer. Siden 2001, under hjemlige himmelstrøg, ejer af Scantune i Galten hvor specialet drejer sig om trimning og optimering af biler.

Michael Mai

Tunings spicalist / Auto tekniker

Tuning og motoroptimering har været en del af hverdagen fra barnsben. Udlært automekaniker, selvstændig tuningsværksted hvor der blev bygget heftige motorer til bane og gade brug. Indkøring/programmering og rullefelt arbejde er blevet en stor passion gennem årene.